L’EAP L’Ametlla-Perelló capdavanter en qualitat assistencial en la població pediàtrica

Comparteix

Obté el millor resultat de Catalunya en els resultats de l’EQA de l’Institut Català de la Salut a finals de l’any passat.

L’Equip d’Atenció Primària (EAP) L’Ametlla de Mar-El Perelló és el millor equip de Catalunya en població pediàtrica, segons els resultats de l’estàndard de qualitat assistencial (EQA) de l’Institut Català de la Salut. En el cas de la població adulta, l’EAP també obté una bona posició, entre les millors del país.

L’EQA és un indicador que utilitza l’Institut Català de la Salut (ICS) per avaluar la qualitat assistencial dels seus equips d’atenció primària amb l’objectiu de millorar-la. L’eina dóna informació clínica i de gestió a tots els professionals d’atenció primària i els ajuda a millorar el control de salut dels seus pacients.

El desembre de 2018, l’EAP L’Ametlla de Mar-El Perelló va obtenir una puntuació de 973,22 en població pediàtrica. Són els millors resultats, en aquest segment, de tots els equips d’atenció primària de l’ICS. Un altre EAP ebrenc, el de la Terra Alta, ha estat el millor de tot Catalunya en població adulta, amb una puntuació en l’EQA de 910,38.

Comparteix