El Poliesportiu serà l’espai alternatiu per celebrar la Festa Major

Comparteix

L’Ajuntament està preparant un segon recinte de festes per si el fort vent previst impedeix realitzar els actes en els llocs inicials.

Les adverses previsions meteorològiques obliguen l’Ajuntament a preparar un recinte de festes alternatiu per Candelera. Aquest dilluns, van començar els treballs d’adequació del pavelló poliesportiu Galetet per poder acollir, en cas que fos necessari, algunes de les activitats programades per la Festa Major entre l’1 al 5 de febrer.

Les ratxes de vent ja van obligar a traslladar el concert de la Banda de la Cala des de l’envelat fins a la Sala de la Societat. Davant la previsió de fort vent, per aquest pròxim cap de setmana, el consistori busca un pla B per garantir la celebració dels actes festius. L’alcalde Jordi Gaseni explica que aquesta opció passa pel Poliesportiu Municipal Galetet.

Des d’aquest dilluns, operaris municipals i d’empreses col·laboradores estan treballant a contrarellotge per tenir engalanat el pavelló divendres. Tots els canvis que es puguin produir es comunicaran pels canals oficials de l’Ajuntament. L’alcalde però ha avançat que, amb molta probabilitat, els primers actes s’hauran de celebrar al Poliesportiu.

Escolta l’entrevista sencera amb l’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni:

Comparteix