S’entreguen els premis del 19è Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre

Comparteix

Tres fotògrafes caleres han estat guardonades en els premis que organitzen conjuntament l’Ametlla de Mar i Deltebre.

Les millors fotografies de les Terres de l’Ebre es premien en el 19è Concurs de Fotografia organitzat per l’Ametlla de Mar i Deltebre. Tres caleres han rebut una distinció en uns premis fotogràfics que han elevat el nombre de premis a un total de 15, repartits en 7 categories. Les obres es podran veure exposades al CIP a partir d’aquest diumenge.

Una estampa de ‘Quietud’ al port pesquer, capturada per Carme Cortés, s’ha emportat el primer premi a la millor fotografia feta a l’Ametlla de Mar. En segon lloc, s’ha guardonat ‘Pescador’ de José Reyes, i en tercer ‘Pixavaques’ de Jordi Casanova. El premi local se l’ha emportat la calera Maria Isabel Pérez amb ‘Lectura a la vora de la mar’.

En el cas de Deltebre, el primer premi ha estat per ‘Despertar en silenci’ de Julio Garcia, el segon ‘Xarxes’ de Josep Maria Carbó i el tercer ‘Acabada la tronada’ de Julio Charles. El premi local deltebrenc se l’ha emportat ‘Naufragi’ de Francesc Sanz. Per altra banda, la millor fotografia en blanc i negre ha estat ‘Arrastre’ de Lluís Vidal.

Respecte a la categoria Activitat humana, el primer premi se l’ha emportat la calera Carina Balfegó amb ‘El piragüista’, seguit d’’Els correfocs seran sempre nostres’ d’Agustí Muntell i ‘Jumping’ de Jaume Charles. El Premi Terres de l’Ebre ha estat per ‘Dansa d’estornells’ de la fotògrafa calera Julia Silva.

La millor fotografia gastronòmica ha estat ‘Pica o no pica’ de Miquel Planells, tot i que s’ha fet una menció al calero Abel Borràs per ‘Fruita de tardor’. En el cas del premi a la creativitat, ‘L’Ametlla en un quadre’ de José Reyes ha estat la guanyadora, encara que també s’ha fet una menció a Diego Pedra per l’obra ‘Familia Pedra’.

Aquestes fotografies i també les finalistes del 19è Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre es podran veure exposades al Centre d’Interpretació de la Pesca (CIP) des de diumenge 3 i fins al 10 de febrer, entre les 10.00 i les 13.00 h. També es podrà visitar l’exposició el dissabte 9 a la tarda, entre les 16.00 i les 19.00 h.

Escolta l’entrevista sencera amb el gerent de l’Àrea Municipal de Turisme, Damià Llaó:

Comparteix