Un Punt Lila treballarà per una Candelera lliure d’agressions sexistes

Comparteix


L’espai estarà ubicat a l’entrada de l’envelat i funcionarà totes les nits de festa. També hi haurà voluntaris per tot el recinte.

L’envelat comptarà amb un Punt Lila aquestes festes. Més d’una vintena de joves participaran en aquest espai, que busca conscienciar la població i atendre els possibles casos, si se’n produeixen. L’objectiu, però, és mantenir que la Festa Major de la Candelera estigui lliure d’agressions sexistes.

Arran de la formació que va organitzar, fa uns dies, el Jovent Republicà del municipi s’ha creat un grup de joves voluntaris que estaran durant les nits de festa al Punt Lila. La seva missió serà, sobretot, la conscienciació per garantir i mantenir una Festa Major lliure d’agressions sexistes. Una de les responsables, Noèlia Sancho, explica on es trobarà el punt.

Tots els joves implicats han rebut un aprenentatge sobre com respondre davant de possibles casos d’assetjament i s’ha establert un protocol d’actuació. El Punt Lila funcionarà gràcies a més d’una vintena de joves voluntaris i estarà obert les nits del 26 de gener, coincidint amb el concert de Festa Major, i les nits de l’1 al 4 de febrer.

Comparteix