Un bus festiu connectarà les urbanitzacions amb l’envelat aquesta Candelera

Comparteix

Funcionarà totes les nits de festa i serà gratuït.


La regidoria de Festes busca així apropar la Festa Major als veïns de la resta de nuclis habitats, evitant que hagin d’agafar el cotxe. El primer dia de funcionament serà el dissabte 26, coincidint amb el concert de Doctor Prats i Joan Rovira amb la banda. El servei també s’oferirà les nits dels dies 1, 2, 3 i 4 de febrer, quan hi ha programació musical a l’envelat del port pesquer.

Aquesta iniciativa de la regidoria de Festes serà totalment gratuïta i busca apropar la Festa Major als veïns de les urbanitzacions. El regidor Vicenç Llaó explica que també es busca evitar que s’utilitzi el cotxe i s’aposti pel transport públic per venir de festa.

Les parades seran les mateixes que fa el bus escolar, a Calafat, Sant Jordi d’Alfama i Les Tres Cales, amb acabament al mateix envelat. La sortida serà a les 23.30 h de la nit, mentre que hi haurà dues tornades, una a les 4 h de la matinada i l’altra a les 7 h del matí.T

Comparteix