Tots els nadons caleros rebran un reconeixement de l’Ajuntament des d’aquest 2019

Comparteix

L’alcalde, el delegat del Govern i la directora territorial de Salut han visitat la primera calera de l’any, Rocío Cortés Vian.

Tots els nadons que neixin a La Cala, des d’aquest 2019, rebran un reconeixement de l’Ajuntament. És la mesura que el govern municipal ha materialitzat, per primer cop, durant la visita institucional a la primera calera i ebrenca de l’any, Rocío Cortés Vian.

La Rocío va néixer el passat 1 de gener, a les 04.41 hores, a l’hospital de Tortosa Verge de la Cinta. Aquest dijous, l’alcalde, el delegat del Govern i la directora territorial de Salut l’han conegut a casa seva. Els pares, Sandra Vian i Javier Cortés, expliquen com són els primers dies.

L’acte ha servit per donar la benvinguda a la primera calera del 2019 i per oficialitzar la nova mesura de l’Ajuntament, que ara oferirà un conjunt de regals pel propi nadó i els seus familiars. L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, repassa quins obsequis es lliuraran.

Per la seva part, el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarés, també ha felicitat la família per ser també la primera ebrenca de l’any, i la directora territorial de Salut, Mar Lleixà, comenta l’obsequi de bolquers que rebrà per part de la Generalitat.

La família també tindrà un altre acte d’apadrinament, d’aquí unes setmanes, que organitza el grup de comunicació L’Ebre al primer nadó ebrenc de cada any.

Comparteix