L’agenda gastronòmica de l’Ametlla de Mar tindrà canvis aquest 2019

Comparteix

La Diada dels Fideus Rossejats serà al juliol, hi haurà tres rutes de tapes i s’unifiquen els preus.

L’agenda gastronòmica de l’Ametlla de Mar tindrà alguns canvis aquest 2019. La Diada dels Fideus Rossejats serà al juliol, coincidint amb la Festa de la Mar, però es mantenen al juny les jornades gastronòmiques. Durant l’any s’oferiran fins a 3 rutes de tapes diferents, eliminant-ne una a petició dels propis restauradors, amb nous preus més ajustats.

El calendari s’iniciarà al febrer, amb les Jornades de la Galera que realitzen les quatre Viles Marineres de les Terres de l’Ebre, i seguiran al març amb la segona edició de la ruta de tapes ‘Tot s’hi val’. Tant aquesta, com la ruta de la Tapa Marinera del juny, tindran un preu unificat de 3 euros, amb tapa més beguda.

La cita estrella són les Jornades de la Tonyina Roja del Mediterrani, entre l’abril i el maig. Sumada a la festa gastronòmica que organitza l’Ajuntament, hi haurà menús i ruta de tapes als bars i restaurants de la població. En aquest cas, el preu de la tapa serà de 4 euros, també amb beguda inclosa.

Pel que fa als típics plats locals, l’arrossejat mantindrà la seva Diada a l’octubre coincidint amb les jornades gastronòmiques als restaurants. Però els fideus rossejats tindran les jornades al juny i la Diada al juliol, per fer-la coincidir amb la Festa de la Mar i la trobada de Vela Llatina. Damià Llaó és el gerent de l’Àrea de Turisme.

Aquests són els principals canvis de les propostes gastronòmiques, que programa durant l’any l’Àrea Municipal de Turisme. L’objectiu dels canvis és oferir una millor experiència als clients, reforçant els mesos de menys afluència de visitants, i seguir posicionant la població com una de les destinacions preferents en turisme gastronòmic.

Comparteix