La pregonera de la Candelera 2019 serà Fàtima Llambrich

Comparteix

La periodista calera serà la convidada d’honor de la Festa Major de l’Ametlla de Mar.

La calera Fàtima Llambrich Núñez serà la pregonera de la Festa Major de la Candelera 2019. L’anunci l’ha fet públic aquest dimarts l’alcalde Jordi Gaseni. Llambrich fa quinze anys que és periodista als serveis informatius de TV3.

La seva trajectòria professional ha estat sempre lligada als temes d’àmbit judicial i policial. El seu rigor periodístic, que es reconeixerà d’aquí a pocs dies amb una menció d’honor del Premi Justícia de la Generalitat, també s’ha volgut premiar des del consistori calero.

Aquest és un dels arguments, que ha exposat l’alcalde, per l’elecció de la periodista de TV3 com a convidada d’honor de la Candelera d’enguany. Gaseni també creu que s’ha de fer valdre el talent de persones joves com Llambrich.

La pregonera signarà el llibre d’honor de l’Ajuntament el divendres 1 de febrer, abans d’acompanyar la corporació municipal i les pubilles, damisel·les, hereus i quintos al pregó de Festa Major, on dirigirà un discurs per totes les caleres i caleros.

Escolta l’anunci que ha fet l’alcalde Jordi Gaseni, aquest migdia, a La Cala Ràdio: