Tanquen amb èxit els parcs de Nadal de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Més d’un centenar d’infants han participat els parcs de l’Ajuntament i de la Secció Esportiva de la SCER.

Més d’un centenar de xiquets i xiquetes participen dels parcs de Nadal. Durant les seves vacances escolars, han pogut participar de les iniciatives de la regidoria de Joventut, oberta a la diversió i l’entreteniment amb múltiples activitats, i de la Secció Esportiva de la SCER amb la Penya Barcelonista, més centrada amb la pràctica del futbol.

En el cas del Parc de Nadal de l’Ajuntament, que s’ha realitzat entre el 24 de desembre i el 4 de gener, l’oferta ha estat ben variada. Des d’un parc d’inflables gegant, passant per un planetari, fins a classes de twirling i de petanca. El regidor de Joventut, Vicenç Llaó, valora l’èxit del Parc, en el que enguany s’hi han inscrit una vuitantena de participants.

D’altra banda, els joves que han assistit al Campus de Futbol, han aprofitat aquests dies de Nadal per millorar la seva tècnica esportiva mitjançant diferents jocs. S’hi han apuntat jugadors des d’edats prebenjamins fins a alevins. Entre les activitats, destaca la xerrada que va oferir l’entrenador de porters del Deportivo de la Corunya, el moranovenc Yvan Castillo.

Comparteix