La SCER celebra ‘Anys i anys, per molts anys!’

Comparteix

Un espectacle, dirigit per Vicenç Boquera, servirà per festejar els 50 anys de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa.

La SCER celebrarà el seu 50è aniversari amb un espectacle. ‘Anys i anys, per molts anys!’ és el nom del festival, que dirigeix Vicenç Boquera, i que es representarà aquest dissabte i diumenge. Música, ball i festa seran els principals ingredients d’un espectacle que vol donar el tret de sortida al Nadal amb alegria.

Amb la voluntat d’homenatjar els antics festivals de la joventut, aquest espectacle combinarà actuacions musicals en directe o en ‘playback’, amb balls, monòlegs i més sorpreses. És l’objectiu que s’ha marcat el seu organitzador, l’expresident de la Societat i membre de la Comissió del 50è aniversari, Vicenç Boquera.

L’espectacle es podrà veure en dues ocasions: dissabte a les 22 h de la nit o diumenge a les 18.30 h de la tarda. Les entrades es podran comprar el dijous al matí, entre les 10 i les 12 h, o també una hora abans de cada representació a la taquilla de la Sala. El preu serà de 5 euros pels socis de la Societat i de 7 euros per la resta de públic.

Comparteix