La periodista calera Fàtima Llambrich rebrà una menció del Premi Justícia 2018

Comparteix

La distinció s’entregarà el pròxim 11 de gener, en un acte amb el President i la consellera de Justícia.

Llicenciada en periodisme i criminologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la calera Fàtima Llambrich és periodista dels serveis informatius de TV3 des de fa 15 anys, i s’encarrega de cobrir els temes judicials, policials i de seguretat. Llambrich s’ha mostrat molt agraïda per la menció, però també creu que ha de servir per no adormir-se.

El guardó reconeix la seva trajectòria professional, distingint el rigor informatiu en explicar temes judicials. I tot, amb la complexitat actual d’informar de casos com el de La Manada o el mateix procés independentista, que han generat reaccions a l’opinió pública. Llambrich comenta que l’obligació dels periodistes és entrar al detall per explicar els perquès.

En total, el Departament de Justícia ha distingit 14 persones, col·lectius i entitats per la seva contribució a la millora de la justícia a Catalunya. La cerimònia de lliurament dels guardons tindrà lloc el divendres 11 de gener al Palau de la Generalitat, i serà encapçalada pel President, Quim Torra, i la consellera de Justícia, Ester Capella.

Comparteix