Un nou terra al Poliesportiu permetrà practicar més esports

Comparteix

La regidoria d’Esports renovarà el terra de la pista poliesportiva perquè s’hi puguin fer més activitats esportives i lúdiques. També es resoldrà el problema de les goteres.

L’Ajuntament destinarà uns 40.000 euros en millorar les instal·lacions del Poliesportiu Municipal Galetet. A les noves inversions a la zona esportiva, se sumarà la renovació del terra del pavelló actual per fer l’equipament més polivalent i una impermeabilització del sostre per mirar d’erradicar els problemes de goteres.

D’una banda, la pista comptarà amb un nou terra que s’adaptarà a les múltiples pràctiques esportives, però que també serà apte per esdeveniments. Els tècnics estan estudiant quin material és el més adient per les característiques del pavelló.

La regidora d’Esports, Mayte Puell, explica que «estem buscant un material pel terra que permeti que la pista sigui apta per fer esport, però també per fer esdeveniments». El desgast que pateix l’actual, pels anys i la intensa activitat, «se solucionarà amb aquest terra que, gràcies a les noves tècniques, millorarà també la qualitat a l’hora de practicar esports».

D’altra banda, aquesta millora anirà acompanyada d’una impermeabilització del sostre de l’equipament. Fa anys que s’han anat fent actuacions puntuals, per reparar punts on hi havia goteres, que en alguns casos inhabilitaven part de la pista poliesportiva. Però el govern està compromès a buscar una solució definitiva.

A les obres que es faran al Poliesportiu Municipal Galetet, s’hi afegeixen les de construcció d’una nova pista esportiva, al costat del cem La Cala, i d’un nou camp de futbol 7 amb gespa artificial sense cautxú, adjunt a l’actual. La partida per realitzar aquestes inversions, inclosa en els pressupostos del 2019, va ser aprovada recentment.

Comparteix