S’obren les inscripcions del Concurs d’Aparadors i Façanes de Nadal a l’Ametlla de Mar

Comparteix

Els establiments i cases de la població interessats en participar, poden inscriure’s fins al 17 de desembre.

Ja estan obertes les inscripcions del Concurs d’Aparadors i Façanes de Nadal a l’Ametlla de Mar. És el 36è any que l’Àrea de Turisme organitza aquest tradicional concurs de decoració nadalenca per fer brillar l’esperit nadalenc pels carrers de la població.

Les botigues i comerciants optaran per dos tipus de premis, el premi de decoració d’aparadors, en el qual hi haurà un primer premi valorat en 150 euros, un segon en 120 euros i un tercer en 100 euros. I també es premiarà la decoració interior amb un primer premi de 120 euros i un segon de 100 euros.

Pel que fa a les façanes de les cases, hi haurà tres premis de 100 euros, 80 euros i 60 euros. Un cop tancades les inscripcions, el jurat s’encarregarà de puntuar els participants i el 24 de desembre es comunicarà el resultat als participants. El gerent de l’Àrea Municipal de Turisme, Damià Llaó, remarca que el reciclatge en la decoració és un punt molt valorat pel jurat.

Per participar només cal fer inscripció a l’Oficina de Turisme, tant presencialment com per telèfon o Internet, abans del dilluns 17 de desembre a les 14 h de la tarda.

Comparteix