La zona de vianants del carrer Andreu Llambrich s’obre al trànsit rodat

Comparteix

Els vehicles poden, des de fa uns dies, circular pel tram comprès entre els carrers Llibertat i Sant Joan. També hi ha canvis en el sentit del carrer Francesc Labadie.

L’Ajuntament posarà en període de proves, durant aquest hivern, aquesta mesura demanada pel sector comercial. Les senyals que permeten el pas de vehicles ja són visibles a l’inici de la zona de vianants. Des de la passada setmana, poden circular per tot el carrer Andreu Llambrich. L’únic tram on estava restringit s’ha obert, després de la petició dels comerciants a l’Ajuntament. Joan Manel Tello és el regidor de Governació.

No és l’únic canvi respecte a la mobilitat al nucli històric. Després de dos anys de provar el funcionament d’invertir la circulació al carrer Francesc Labadie, entre els carrers Andreu Llambrich i Pau Casals, s’ha decidit tornar al sentit original. Una mesura que s’ha pres després de comprovar que la circulació a la zona ha millorat.

Comparteix