Formació i Treball organitza un curs de premonitors adreçada principalment, a joves d’entre 16 i 17 anys

Comparteix

Els interessats en apuntar-se, es poden inscriure a partir d’aquest dilluns al Telecentre.

La regidoria de Formació i Treball ha organitzat un curs de premonitors d’activitats d’educació en el lleure, que s’impartirà durant els dies de les vacances de Nadal. Aquesta formació està adreçada, principalment, a joves d’entre 16 i 17 anys.

Durant els dies 27 i 28 de desembre i 2, 3 i 4 de gener, els joves podran aprendre mitjançant tallers i activitats quina és la feina d’un monitor de lleure, com s’organitzen les activitats, què és el voluntariat i què significa educar en valors.

Es tracta d’un aprenentatge pràctic i molt dinàmic, de 20 hores de durada, adreçat principalment a joves d’entre 16 i 17 anys. Tot i això, la regidora de Formació i Treball, Maria Marsal, explica que els joves de 14 i 15 anys també podran realitzar-lo.

El cost del curs, que s’impartirà pels matins, és de 63 euros. Els interessats en apuntar-se, es poden inscriure a partir d’aquest dilluns al Telecentre. Les places són limitades.