El Peter Pan aterra a la Sala de la Societat

Comparteix

La coneguda obra literària infantil serà representada, aquest dissabte i diumenge, per les tres seccions del Grup Escènic de la SCER.

La secció infantil, juvenil i d’adults s’han unit per representar la història del nen que mai va voler créixer. Una proposta que sorgeix a partir dels 50 anys de la Sala de la Societat, amb la intenció d’involucrar totes les seccions i fer “teatre per a tots”. Carme José Comes és una de les directores de la secció infantil i juvenil.

Serà una adaptació teatral feta sobre aquest clàssic de la literatura per una de les directores del grup, Susana Encinas. Una versió de mitja hora de durada que comptarà amb una vintena d’actrius i actors caleros, grans i petits. Pilar Marsal és també codirectora de la secció infantil i juvenil.

L’obra serà representada aquest dissabte i diumenge a les 19 h de la tarda, a la Sala de la Societat. Les entrades es podran adquirir una hora abans de la representació a 3 euros pels socis i 5 euros pels no socis.

Comparteix