El Juvenil continua liderant la lliga després de golejar l’Ascó

Comparteix

Els joves caleros van imposar-se per un contundent 7 – 0 a casa, davant dels de la Ribera d’Ebre.

El Juvenil encara no coneix la derrota. El passat dijous, l’equip va jugar a casa contra l’Ascó i va guanyar per 7 gols a 0. Un partit que, segons l’entrenador, Juanjo Balfegó, tot i l’alt nombre de gols dels caleros, no va ser històric, si s’analitzen les condicions amb les quals es troba el Juvenil de l’Ascó, un equip format majoritàriament per jugadors cadets.

Amb aquesta nova victòria, l’equip segueix sent líder de la lliga i confia poder mantenir la bona línia. Balfegó, fa una valoració de la situació del filial del primer equip.

El pròxim cap de setmana, els caleros visitaran el camp del Flix, un rival que tot i que va dels últims a la classificació, l’entrenador recorda que «jugar fora de casa no és fàcil i més, si parlem del camp del Flix».

 

Respecte als altres equips de futbol base. El Cadet va perdre per 1 a 2 contra l’Arnes. L’Infantil també va perdre per 2-4 davant del Jesús Catalonia. L’Aleví A va imposar-se davant del Perelló per un 11 a 2. L’Aleví B va perdre contra els de la Ràpita per 2 a 5. El Benjamí Federat va perdre per 1 a 0 al camp de l’Alcanar. El Benjamí Llobarrets també va perdre per 1 a 9 Jesus i Maria. Per últim, el Prebenjamí Seitonillos va guanyar per 4 a 1 al Roquetenc.

 

Escolta l’entrevista completa amb l’entrenador de l’equip, Juanjo Balfegó:

Comparteix