Arriba una nova edició de la Ruta de Tapes del Peix de la Llotja

Comparteix

A partir d’aquest divendres i fins al 9 de desembre, més d’una desena d’establiments de la població elaboraran les seves millors tapes utilitzant els productes pesquers de proximitat.

El peix fresc capturat diàriament pels pescadors caleros tornarà a ser protagonista a partir del divendres als bars i restaurants de la població, aquest cop, en forma de tapa. I és que per primera vegada, la ruta de tapes ve separada de les jornades gastronòmiques, que es van celebrar el passat mes d’octubre.

El gerent de l’Àrea de Turisme, Damià Llaó, comenta que es tracta d’una forma de desestacionalitzar l’oferta turística al municipi i donar més importància a cada esdeveniment.

Des d’una brandada de lluç amb espinacs a la catalana i cruixent de moniato, passant per un gratinat de polp de La Cala, fins a un torró tou de peix. En total, 13 tapes diferents, que acompanyades per una cervesa Heineken, tindran un preu de 3 euros cadascuna.

Com cada any, completant la butlleta de la ruta de tapes amb 5 segells, se sortejaran dos menús gastronòmics dobles i 10 Tuna Tours dobles. A més, durant la Ruta de Tapes, es pot participar del concurs fotogràfic d’Instagram, pujant les imatges amb les etiquetes #peixllotja18 i #ametllademar, i seguint el compte @turismeametllademar.

Comparteix