Marta Bouzas Llaó és la nova Pubilla Major de la Candelera 2019

Comparteix

Maria Consarnau Margalef va sortir escollida com a 1a Damisel·la i Maria París Encinas com a 2a Damisel·la.

Marta Bouzas Llaó és la nova Pubilla Major de la Candelera 2019. La Pubilla Infantil serà Blanca Monforte Cañadas mentre que l’Hereu és Adam Llambrich Consarnau. Els seus noms van sortir escollits, dissabte al vespre, en l’acte de presentació de les damisel·les, hereus i Quintos que formaran part de la pròxima Festa Major de l’Ametlla de Mar.

Al costat de la Pubilla Major, representant de la Societat de Caça La Cala, hi seran Maria Consarnau Margalef de l’Associació de Jubilats l’Estany com a 1a Damisel·la, i Maria París Encinas de la Creu Roja com a 2a Damisel·la. La nova pubilla, Marta Bouzas, explicava després de l’acte que no es pensava que sortiria escollida perquè durant l’assaig va sortir escollida.

En el cas de les infantils, al costat de la pubilla que representa La Cala Bikers, hi ha Bianca Micaela Dragan de l’AMPA de la Llar d’Infants Xerinola com a 1a Damisel·la Infantil, i Aitana López Fernández del Club Nàutic com a 2a. L’hereu del pròxim 2019 és el representant de l’AMPA de l’Escola Sant Jordi.

Totes les pubilles infantils, amb la pubilla i damisel·les al centre. Foto: París Pastó

 

Hereus infantils amb l’hereu escollit al centre. Foto: París Pastó

En total, són 13 pubilles grans, 16 de petites i 18 hereus infantils. Cal sumar-hi els 31 joves nascuts el 1999 que seran protagonistes durant la processó en honor a la Verge Candelera, el dia 2 de febrer. El regidor de Festes, Vicenç Llaó, ha valorat molt positivament l’acte i explica que ja ha començat el compte enrere per la Festa Major.

 

Tots els quintos de l’any 1999. Foto: París Pastó

 

Escolta l’entrevista completa amb les pubilles i l’hereu escollits:

 

 

Comparteix