El primer equip perd per 3 – 1 contra el Jesús Catalònia

Comparteix

Un gol al minut 65, per un rebuig curt del porter, va sentenciar el partit.

La Cala va dominar la primera part, sense posar la feina fàcil als locals, però un gol al minut 65, per un rebuig curt del porter, va sentenciar el partit. Els caleros no van saber refer-se i els de la Santa Creu van aconseguir la resta de gols en només 10 minuts.

Abans d’acabar el partit, el juvenil Enric Busquets va aconseguir fer un gol que va deixar l’equip sense tant mal gust de boca. L’entrenador del primer equip, Josep Maria Rovira, reconeix el bon treball i l’esforç dels jugadors durant la primera part, però lamenta que un gol psicològic acabés marcant el resultat final del partit.

Respecte a la banqueta, Rovira suma un nou jugador provinent del Miami Platja. Es tracta de Jefferson Bravo, que l’any passat va militar a les files de l’Hospitalet de Segona Catalana. Per contra, podria sumar-se a la infermeria Jordi Boyer amb algunes molèsties. El tècnic confia en recuperar aviat a Jordi Llaó i Josep Madrid, que es van lesionar la passada jornada.

La Cala mira ja cap a la pròxima jornada, on diumenge a la tarda es desplaçarà al camp del Masdenverge. Els de la plana del Montsià són penúltims de Tercera Catalana amb 1 punt, però l’entrenador afirma que no s’han de confiar i ha de treballar amb intensitat per guanyar. El primer equip és ara 14è amb, també, 14 punts.

 

Escolta tota l’entrevista amb l’entrenador del primer equip, Josep Maria Rovira:

Comparteix