El Club de Bàsquet calero acumula 3 victòries i 3 derrotes a la fase de grups i són els quarts del grup

Comparteix

Els jugadors encadenen dues victòries consecutives i s’enfrontaran aquest dissabte davant del Calafell, en un partit que a priori es preveu assequible.

El Club de Bàsquet de l’Ametlla de Mar va iniciar el passat cap de setmana la segona volta de la fase de grups guanyant contra l’Arboç per 44 a 37. Dues victòries seguides, sumant la del passat dissabte 3 de novembre contra el Torreforta, on els caleros van guanyar per dos punts, 54-52.

L’equip porta un total de 6 partits jugats, 3 guanyats i 3 perduts, situant-se així quarts del grup, empatats amb els tercers amb victòries i derrotes, i davant del Torreforta i el Calafell. Uns resultats que segons el president del Club, Albert Samarra, són molt satisfactoris veient la curta trajectòria del Club. Samarra també ha destacat la importància del públic en els partits.

Aquest diumenge, el Club jugarà al camp del Calafell, l’equip que li han fet més punts del grup i que es troba per tant, en última posició. Tot i així, recordem que en la primera volta, els caleros els van guanyar per només dos punts. Per aquesta raó, Samarra remarca que el partit es preveu assequible però que jugant fora de casa, pot passar qualsevol cosa.

Comparteix