El president de la Generalitat Quim Torra visita l’Ametlla de Mar

Comparteix

Aquest diumenge a la tarda, el president va fer una trobada institucional amb l’alcalde i el consistori.

Gaseni i Torra reunits al despatx d’alcaldia.

El president de la Generalitat Quim Torra va visitar l’Ametlla de Mar aquest diumenge a la tarda. Desenes de veïns també van rebre’l a les portes de l’Ajuntament.

En el seu discurs, Torra va demanar-los recuperar la unitat de l’1 d’octubre, per encarar els reptes de país. El president també va donar suport a l’alcalde, després de la investigació de la Fiscalia pels fets al llaç groc de l’entrada de la població.

Davant de tots els presents, Gaseni va agrair-li el reconeixement i va afirmar que, davant la responsabilitat dels moments que s’estan vivint, els caleros també estan al seu costat. De fet, l’alcalde feia valdre el suport unitari.

A part de la rebuda dels veïns i de la signatura del llibre d’honor, Torra va reunir-se uns minuts amb el govern municipal i la resta de regidors de l’Ajuntament. Durant la trobada, l’alcalde va exposar-li la realitat de l’Ametlla de Mar i quins són els objectius.

Torra ha entomat el compromís de tornar a la població, per poder parlar dels projectes de futur que el consistori té damunt la taula. El president també ha explicat que un dels seus compromisos és dotar els municipis catalans d’oportunitats.

Durant l’acte, els veïns també van poder-se apropar a Torra per intercanviar opinions. La visita institucional del president de la Generalitat s’emmarca en el viatge que ha fet, aquest passat cap de setmana, a diferents municipis de les Terres de l’Ebre.

Comparteix