Comença la temporada de Vermuts CalaCultura

Comparteix

La mort en els països del món, un recull fotogràfic del territori o La Marató seran els primers tres temes.

El col·lectiu donarà el tret de sortida, aquest diumenge, a la tercera temporada de vermuts. Aprofitant la proximitat amb Tots Sants, el cicle de tardor s’iniciarà amb la conferència ‘L’element cultural en els ritus funeraris’, a càrrec de Conxita Solans. Serà a les 12 h i al CIP. Tot i que tindrà pinzellades locals, la ponent explica en què se centrarà.

El 25 de novembre es presentarà l’obra fotogràfica i poètica ‘Terres de l’Ebre i Matarranya encisadores’ de Vicent Pellicer. I pel 8 de desembre, CalaCultura prepara un acte solidari amb La Marató de TV3. Ramon Gonzàlez és un dels membres del col·lectiu.

La intenció dels Vermuts CalaCultura, que compleixen tres anys de vida, és compartir la presentació d’obres literàries, o xerrades i conferències, en un horari diferent com és el migdia. Montse Cateura és una altra de les membres del col·lectiu.

El col·lectiu segueix treballant en altres projectes com la gestió dels Premis Literaris de l’Ametlla de Mar o el Club de Lectura. Precisament, degut a l’èxit d’aquest club, s’està plantejant la creació d’un Club de Cinema pels amants del setè art.

Comparteix