Primera valoració positiva de l’entrada en funcionament de la rotonda d’accés al centre urbà

Comparteix

En un futur es preveu fer obra civil si les proves són satisfactòries.

Fa pocs dies que s’ha instal·lat la nova glorieta que connecta millor la carretera TV-3025 amb el camí que connecta amb l’avinguda Part de Cala. De moment, s’ha senyalitzat amb balises reflectants, però s’espera fer obra civil si les proves són satisfactòries.

La nova rotonda, que s’ha pintat al ferm de la carretera, té un diàmetre de 3 metres i està senyalitzada tant amb balises verticals de plàstic verd, amb elements reflectants, com també amb senyals de trànsit. Les diferents illes d’accés a la glorieta estan senyalitzades a terra i també hi ha diferents balises delimitadores.

Es tracta d’una actuació provisional per veure com funciona el flux de trànsit i la maniobrabilitat. Posteriorment, depenent d’aquest funcionament inicial, s’optarà per una rotonda delimitada amb obra i es contemplarà la solució a l’entrada del carrer Goya. L’alcalde Jordi Gaseni explica que les primeres valoracions sobre l’ús són positives.

 Aquesta actuació s’ha dut a terme aprofitant els treballs de renovació de l’asfalt de la TV-3025. Ja s’ha executat el tram entre l’entrada de la població i la rotonda dels Braços i Rems, i aquesta setmana s’està asfaltant el tram entre la rotonda d’accés a la Cooperativa i l’accés a l’N-340 en sentit nord. Les obres les realitza el Servei de Carreteres de la Diputació.

Comparteix