La mestralada deixa molts abonats sense llum però poques incidències a la via pública

Comparteix

L’afectació més important ha estat un tall en el subministrament elèctric, que ha deixat sense llum centenars d’abonats.

El fort vent ha fet acte de presència, aquest dilluns a l’Ametlla de Mar, deixant ratxes màximes superiors als 80 km/h. Això va provocar la caiguda de dos pins en diversos punts del terme. Tanmateix, centenars d’abonats es van quedar sense subministrament elèctric.

Prop de 12 hores han estat molt abonats del nucli urbà de la població sense llum. Una averia d’Endesa ha afectat molts particulars però també establiments que van quedar-se sense electricitat a mitja tarda d’aquest dilluns. Aquest incidència també es va repetir en poblacions veïnes, com l’Hospitalet de l’Infant.

Pel que fa a l’espai públic, el mestral va provocar la caiguda de dos arbres de grans dimensions, un situat al Torrent del Pi i l’altre a la urbanització Calafat. Afortunadament, no van provocar danys i van ser retirats de la via pública ràpidament. El caporal de la Policia Local, Rodrigo Teba, remarca la facilitat d’actuació davant un factor habitual en el municipi.

Els cops de vent també s’han deixat sentir a la resta de la comarca. De fet, a les Terres de l’Ebre, els Bombers han rebut una vintena d’avisos per incidències. La majoria d’elles per arbres i pals caiguts a la via pública, trossos de teulades o cornises caigudes, tendals a punt de caure o bé objectes i pedres que s’han hagut de retirar del mig de carrers i carreteres.

Comparteix