Arriba el 19è concurs de fotografia de les Terres de l’Ebre

Comparteix

El concurs, impulsat per les àrees de turisme de l’Ametlla de Mar i Deltebre, pretén posar en valor els atractius turístics del territori.

El concurs de fotografia de les Terres de l’Ebre ja està en marxa. Les àrees de turisme de l’Ametlla de Mar i Deltebre van donar tret de sortida aquest dilluns a aquesta nova edició del concurs, que enguany eleva el nombre de premis a un total de 15, repartits en 7 categories. 

Enguany, trobem les categories locals, amb tres premis a les millors fotografies realitzades als respectius termes municipals i un premi local. La categoria Blanc i Negre, Creativitat, Gastronomia, Activitat Humana i la nova categoria Terres de l’Ebre, que poden ser fotografies realitzades a qualsevol indret del territori, exceptuant l’Ametlla de Mar i Deltebre.

Cada participant podrà enviar, a les respectives oficines de turisme, un màxim de quatre fotografies abans del pròxim divendres 11 de gener. El gerent de l’Àrea de Turisme de l’Ametlla de Mar, Damià Llaó, recorda el suport amb el qual han de ser presentades les fotografies.

Com en els darrers anys, el jurat estarà format per personalitats vinculades al món de la fotografia i de les arts. Recordem també que la inscripció en aquest concurs és gratuïta i hi pot participar qualsevol persona, aficionada o professional. L’entrega de premis tindrà lloc el 26 de gener a l’Ametlla de Mar, i totes les fotografies premiades seran exposades als dos municipis.

Comparteix