Més de mig miler de menús gastronòmics s’han servit durant les Jornades de l’Arrossejat i el Peix de la Llotja

Comparteix

El passat cap de setmana finalitzava aquesta cita, que enguany arribava a la seva setena edició, i en la qual hi han participat un total de 9 restaurants.

El peix capturat diàriament pels pescadors caleros que es porta a la llotja, i el plat per excel·lència de la cuina marinera de l’Ametlla de Mar, han estat els elements vertebradors d’aquestes jornades, que s’han desenvolupat entre l’11 i el 21 d’octubre.

Tot i el mal temps que ha fet aquests passats dies, des de l’Àrea Municipal de Turisme celebren que s’hagin servit fins a 580 menús repartits entre els 9 establiments participants. El seu gerent, Damià Llaó, valora l’èxit d’aquesta edició de les Jornades.

Recordem que, per primer cop, aquestes jornades gastronòmiques han vingut separades de la ruta de tapes que tindrà lloc al pont de desembre. D’aquesta manera, es vol apostar per continuar desestacionalitzant l’oferta turística al municipi.

Comparteix