Tornen les pluges a l’Ametlla de Mar

Comparteix

Fins aquest migdia, s’han acumulat 50 l/m2 a la població.

Es tracta del tercer episodi de tempestes en pocs dies. Fins aquest migdia, s’han acumulat 50 l/m2 a la població. On més ha plogut és al nord del País València i al massís dels Ports. El temps no ha portat incidències destacables, però sí que ha obligat la flota pesquera a quedar-se amarrada a port.

Protecció Civil va activar el pla Inuncat per possibles inundacions. De moment, segons informa la Policia Local, no hi ha problemes al terme de l’Ametlla de Mar. Tot i això, l’alcalde Jordi Gaseni ha demanat prudència als veïns que hagin de desplaçar-se, especialment si s’ha de fer amb vehicle, davant les adverses previsions meteorològiques.

Les previsions del Meteocat apunten que l’estat de la mar empitjorarà, amb onades que podrien superar els 4 metres. Un temporal marítim que ja ha provocat que el sector pesquer no hagi pogut treballar aquest divendres. Les pluges també han afectat el transport ferroviari amb Vinaròs, on ha plogut molt més, amb retards en els trens en sentit nord.

Al nucli urbà, els únics problemes registrats per la pluja són, de moment, averies elèctriques. Els Bombers van haver d’actuar, la passada nit, per espurnes en el cablejat elèctric de la cruïlla entre el carrer Andreu Llambrich i Bruc. I alguns abonats de la zona del carrer Constitució i Països Catalans s’han quedat a les fosques durant aquest divendres al matí.

Comparteix