Aquest dissabte arriba la segona temporada del Club de Lectura de l’Ametlla de Mar

Comparteix

 Àngels Puente serà l’encarregada de conduir i coordinar el Club.

Després de l’èxit de l’any anterior, els lectors caleros tornen amb força aquesta temporada. En aquest espai, totalment gratuït, es comentaran diverses propostes literàries, de diferents temàtiques i estils, amb l’objectiu d’incentivar la lectura i fomentar el diàleg entre els lectors.

El Club es reunirà periòdicament, un cop al mes, en sessions d’una hora de durada aproximadament. Enguany, Àngels Puente serà l’encarregada de conduir i coordinar el Club. Puente remarca que per participar-hi, no cal ser un lector expert.

A més, els interessats en formar-hi part, no cal que siguin membres del col·lectiu CalaCultura. Per poder inscriure’s, només s’han de posar en contacte amb un dels membres del Club de Lectura.

 

Comparteix