L’exhuracà Leslie deixa molta pluja i poques incidències a l’Ametlla de Mar

Comparteix

La incidència més destacable ha estat un incendi per curtcircuit en un magatzem a Cala Nova.

L’exhuracà Leslie ha deixat molta pluja i poques incidències a l’Ametlla de Mar. Durant tota la nit s’han acumulat fins a 60 l/m2 a la població, segons dades del Servei Meteorològic de Catalunya. La forta tempesta però no ha causat problemes al municipi.

La incidència més destacable ha estat un incendi per curtcircuit en un magatzem a Cala Nova. Dues dotacions dels Bombers han pogut controlar ràpidament l’incendi. També es va haver d’actuar per unes espurnes en el cablejat elèctric a la plaça Catalunya.

L’aigua també va provocar l’aixecament d’alguna tapa del clavegueram a la zona del port. Però no s’han hagut de lamentar danys importants, sobretot per la previsió i el seguiment de les zones més inundables. Rodrigo Teba és caporal de la Policia Local.

En canvi, els qui si han patit les conseqüències de l’exhuracà són els usuaris de l’R16. El subministrament elèctric entre l’Ametlla i Cambrils es va veure afectat, ahir a la tarda, que sumat a un atropellament mortal a Mont-roig va provocar importants retards en els trens.

Comparteix