Èxit de participació en la 34a edició de la Diada de l’Arrossejat i el polp de La Cala

Comparteix

Centenars de persones van apropar-se aquest dissabte als voltants de la Confraria de Pescadors, per veure el concurs gastronòmic i degustar aquest típic plat mariner.

El bon ambient va tornar a presidir aquest dissabte les immediacions del port pesquer de La Cala en aquesta cita gastronòmica per excel·lència. Una quarantena de participants van concursar al tradicional Concurs de la Diada de l’Arrossejat per endur-se un dels sis primers premis, valorats en 150 euros. El regidor de Festes, Vicent Llaó, destaca l’èxit de participació d’aquesta edició.

Els premiats d’aquesta edició van ser Roger Llambrich, Salut Angulo, Rafel Martí, Rita de Castro, Erik Devadip i Juanma Margalef. Dos dels integrants d’un dels grups guanyadors, Sergi Callau i Josep Argentó, expliquen què significa per ells aquesta diada.

Durant la diada, es van servir més d’un miler de tapes d’arrossejat i enguany també de polp de La Cala, amb patates i allioli. Dos dels plats que no falten mai als receptaris de cuina calera. L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, recorda que també es podran tastar fins al 21 d’octubre als restaurants.

Recordem que són un total de 9 restaurants els que participen enguany de les Jornades Gastronòmiques de l’Arrossejat i el Peix de la Llotja. Els menús d’entre 25 i 38 euros tenen com a base aquest plat típic mariner i el peix de La Cala. Tots ells, van maridats amb els vins de la DO Terra Alta.

 

Comparteix