Skip to content
La Cala RTV
  • Inici
  • Notícies
    • Esports
  • Entrevistes
  • Programes
    • Càpsules estiuenques
    • L’Esport al nostre poble
    • La patxanga
    • Futbol calero
    • La Salut A Prop Teu
    • Portaveus
    • #BiblioRecomanacions
    • Cada dia és 8M
    • Converses de l’Onada
    • Fila zero
    • Novetats musicals
    • Anothermusic
    • Un vaixell carregat de llibres
    • I Tu Què En Penses?
    • Plens Ajuntament
    • Al Dia Terres de l’Ebre
    • Especials
  • 📃 Butlletí Setmanal
  • ▶ Directe ràdio
  • Programació ràdio
  • 📽️ Vídeos
  • ⏪ La Cala RTV 2009-2017
  • Home
  • Contacte
  • Entrades
  • Inici
  • La Cala Ràdio en directe
  • La Cala RTV en directe
close-img

Damià Llaó, gerent de l’Àrea de Turisme

oct. 15 2018
https://www.lacalartv.cat/wp-content/uploads/2018/10/20181015-Lentrevista-Damia-Llao-Area-Turisme.mp3

 

Descobrim les claus de l’èxit de la tradicional Diada de l’Arrossejat, de la mà del gerent de l’Àrea de Turisme, Damià Llaó.

Navegació d'entrades

Èxit de participació en la 34a edició de la Diada de l’Arrossejat i el polp de La Cala
Josep Piñol, un dels emprenadors de ‘Belly Run’

Releated Posts

La situació critica de l’arrossegament amb Miquel Brull

Balanç de la zona blava amb Xavier de la Fuente

El Dia de la Reducció de Desastres Naturals amb Joan Martínez

Notícies

  • Nova jornada positiva per al futbol base de…

    Victòries caleres a totes les categories, exceptuant l’infantil i el prebenjamí, i…

  • Protecció Civil de la Cala col·labora en la…

  • Setmanes crítiques pel sector pesquer de l’arrossegament que…

eBando

La Cala RTV
  • Qui som?
  • Publicitat
  • Contacte
  • C/ Sant Joan, 55 – L’Ametlla de Mar
  • 977 49 30 37
  • lacalartv@ametllamar.cat
© 2024 La Cala RTV. Tots els drets reservats

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies