L’Assemblea convoca divendres una concentració de suport a Carme Forcadell

Comparteix

Les territorials de les Terres de l’Ebre s’aplegaran a les portes del centre penitenciari de Mas d’Enric, per demanar la llibertat de l’expresidenta del Parlament i també expresidenta de l’ANC.

L’Assemblea ha convocat aquest divendres una concentració de suport a Carme Forcadell. Totes les territorials de les Terres de l’Ebre, entre les quals La Cala per la Independència, s’aplegaran divendres davant les portes del centre penitenciari de Mas d’Enric, per demanar la llibertat de l’expresidenta del Parlament i també expresidenta de l’ANC.

L’acte central serà a les 11 h davant la presó. Hi haurà actuacions musicals de Pepet i Marieta, la Rondalla dels Ports i cantaires de l’Ebre, i també els parlaments de membres de l’ANC de Xerta, així com del pare de Raül Romeva, Jordi Romeva. La coordinadora de La Cala per la Independència, Montse Gonzàlez, afirma que Forcadell mereix el suport de la gent de l’Ebre.

Per viatjar divendres fins a Mas d’Enric, l’assemblea de l’Ametlla de Mar ha posat a disposició un bus. El cost és de 7 euros i es poden adquirir els tiquets a Casa Ramonet. La sortida està prevista a les 9.15 h davant de l’Oficina de Turisme, i la tornada s’espera passades les 16 h. Per això, demanen que els qui participin portin begudes i un entrepà per dinar.

Comparteix