El Club de Bàsquet calero va debutar davant de l’Arboç perdent per 8 punts

Comparteix

Aquest dissabte els caleros disputaran per primera vegada al poliesportiu municipal Galetet, davant del Calafell B.

El Club Bàsquet de l’Ametlla de Mar va debutar amb derrota al Campionat de Lliga Sènior masculí de la Federació Catalana de Bàsquet. Els caleros, que s’han constituït en entitat esportiva aquesta mateixa temporada van encetar la lliga el dissabte passat a la pista del Bàsquet Arboç.

Tot i la derrota per 64 a 56, els 8 punts de diferència es van deure a errors propis i als nervis del debut.  Els caleros van acabar el primer quart al davant del marcador, tot i que posteriorment l’Arboç es va escapar en el marcador, i fins i tot els caleros van haver de fer una remuntada a l’últim quart. Els altres resultats de la categoria van ser, Constantí 75 Torreforta C 48 i Calafell B 39 Pobla de Mafumet 83.

La segona jornada significarà el debut dels caleros al poliesportiu municipal Galetet. El partit es disputarà dissabte a les 17 h i el rival del Club Bàsquet l’Ametlla de Mar serà el Calafell B.

Comparteix