Dones Endavant inicia els diversos tallers de manualitats

Comparteix

Entre els tallers hi ha pintura, boixets, patchwork i un curs de manualitats que inclou diverses tècniques com l’scrap, figures pintades o mobles antics.

L’associació Dones Endavant dona el tret de sortida als diversos tallers de manualitats que duu a terme l’entitat. D’aquesta manera, les dones que hi participen han recuperat els seus treballs en pintura, boixets, patchwork i un curs de manualitats que inclou diverses tècniques com l’scrap, figures pintades o mobles antics, entre d’altres.

Els cursos se segueixen duent a terme al local de la Casa del Mar. Només el curs de pintura, que té diferents tècniques, que es realitza al costat de l’Escola Sant Jordi. Els grups estan pràcticament tancats, però des de l’entitat animen a les dones que vulguin participar, a passar pel local a informar-se. Cinta Garcia és la presidenta de les Dones Endavant.

Un dels objectius d’aquest curs és potenciar els tallers monogràfics d’un dia. D’entrada ja es preveu fer-ne un als volts de Nadal per fer centres de taula. D’altra banda, les sòcies que participen del curs de patchwork realitzaran, aquest cap de setmana, una estada a la casa de colònies Ca Manxol de Rasquera, fent un intensiu.

Comparteix