7 batucades i fins a 200 batucaires posaran ritme aquest dissabte als carrers de La Cala

Comparteix

Enguany, i a diferència de les altres edicions, les colles batucaires sortiran amb cercavila per la tarda, omplint de música els carrers més cèntrics de la població.

Els carrers de la població tornaran a ballar a ritme de batucada en la 3a Trobada de Batucades de l’Ametlla de Mar. Serà el tercer any que la batucada calera, Kalakatà, organitza aquesta trobada amb diferents colles del territori i de proximitat, algunes de les quals no fallen mai a la cita i d’altres en canvi, que hi participaran per primera vegada, com l’Esmuvi de Vinarós. Natàlia Gaseni i Paola Enamorado, membres de Kalakatà, han avançat quines batucades visitaran la població.

Els batucaires es concentraran aquest dissabte a les 18 h de la tarda al Parc del Bon Repòs, punt on s’iniciarà la cercavila que recorrerà diversos carrers del municipi. Les colles aniran desfilant una per una, pel nucli urbà i acabant la rua novament al Parc del Bon Repòs on  cada batucada farà una peça individual i una actuació conjunta.

Comparteix