El 1r equip empata a 0 davant del Godall

Comparteix

El pròxim partit el jugaran al camp del Corbera d’Ebre.

El 1r equip de futbol de la Societat va tornar a barallar-se amb el gol. Els caleros van acabar un partit més sense marcar cap gol i van deixar escapar dos punts més del camp de La Cala. El Godall sense gaires mèrits, amb molt d’ofici i amb moltes pèrdues de temps va saber emportar-se un empat.

El 1r equip de futbol de la Cala va empatar a 0 el passat dissabte davant del Godall en la 5a jornada del Campionat de Lliga de la 3a Catalana. Els caleros van tenir moltes dificultats per superar la doble línia defensiva dels del Montsià, que van plantejar un partit amb moltes interrupcions.

Així i tot, els caleros no van disposar de l’arribada que havien demostrat en els darrers partits i en el parell d’oportunitats que van disposar, no van tenir l’encert necessari. Va faltar domini al mig del camp i claredat d’idees a la línia de tres quarts. Josep Maria Rovira és l’entrenador de l’equip.

En la part positiva, els caleros van acabar el segon partit consecutiu amb la porteria a 0. A la part negativa, els de l’Ametlla de Mar van sumar el quart dels cinc partits disputats, sense marcar cap gol. Josep Maria Rovira, entrenador de l’equip va poder disposar per primera vegada aquesta temporada de suficients jugadors del 1r equip per fer una convocatòria.

Els de l’Ametlla de Mar estan a la 5a posició de la classificació per la cua, amb cinc punts en 5 jornades. El pròxim partit el jugaran al camp del Corbera d’Ebre.

Comparteix