L’Ametlla de Mar preveu canviar l’Avinguda de l’Ensenyament per Avinguda de l’U d’octubre

Comparteix

El ple d’aquest dimecres debatrà canviar el nom d’aquesta avinguda.

L’Ametlla de Mar preveu canviar l’Avinguda de l’Ensenyament per Avinguda de l’U d’octubre. El ple votarà dimecres l’acord per renombrar l’espai on els caleros i caleres van defensar les urnes durant la nit prèvia a la celebració del Referèndum. El nou nomenclàtor entraria en vigor coincidint amb la commemoració de l’1 d’octubre.

El text de la moció fa valdre el sentiment d’unió de la població calera per poder-se expressar a les urnes, defensant l’Institut Candelera –el punt de votació habitual en tots els comicis electorals– davant les amenaces de l’Estat. L’alcalde Jordi Gaseni explica perquè s’ha decidit escollir l’Avinguda de l’Ensenyament per renombrar-la com Avinguda de l’U d’octubre.

L’Ajuntament ja ha enviat unes cartes als veïns de l’Avinguda de l’Ensenyament informant-los del canvi de nom. Es dona la casualitat que entre els edificis que hauran de canviar la seva adreça hi ha la caserna de la Guàrdia Civil. En cas que prosperi l’acord, el dissabte 29 al vespre es farà la descoberta de la nova placa, aprofitant els actes commemoratius de l’1-O.

Comparteix