Nova trobada del col·lectiu Poemes al Vent aquest dissabte al CIP

Comparteix

La cita tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 17.30 h

El Centre d’Interpretació de la Pesca acollirà aquest dissabte una nova trobada del col·lectiu Poemes al Vent. Diversos poetes amateurs de les Terres de l’Ebre i el Matarranya es trobaran a l’Ametlla de Mar per compartir una tarda poètica, recitant els seus versos i compartint la passió per la poesia.

Seran poesies fetes pels mateixos membres de Poemes al Vent i de temàtiques molt diferents. I és que cadascú té la seva manera d’abocar els seus sentiments mitjançant la poesia. Maria Brull i Roser Llanes són membres de l’associació.

La cita tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 17.30 h de la tarda i al Centre d’Interpretació de la Pesca.

Comparteix