Rècord de visites al Centre d’Interpretació de la Pesca, aquest estiu

Comparteix

Més de 10.000 persones han visitat les exposicions instal·lades al CIP durant aquest estiu.

Des del 29 de juny al passat 11 de setembre, més de 13.500 persones han visitat l’exposició temporal de ‘Nanses i Pescadors’, juntament amb la mostra dels vaixells enfonsats de la 1a Guerra Mundial i les fotografies guanyadores del Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre.

Això representa un 25% més de visitants respecte l’any passat, fet que consolida el Centre d’Interpretació de la Pesca com un dels punts d’interès més destacats de l’Ametlla de Mar. Un èxit aconseguit per les exposicions que s’han reforçat amb audiovisuals del món de la pesca. Vicenç Llaó és el regidor de Cultura.

Actualment, la regidoria està treballant en un nou projecte temàtic per encabir al CIP de cara a l’any nou, així com en reforçar l’exposició permanent dels vaixells enfonsats. A més, també estudiarà obrir portes els caps de setmana, per poder atreure nous visitants que vulguin descobrir el món pesquer i marítim del golf de Sant Jordi.

 

 

Comparteix