Nou logotip commemoratiu dels 50 anys de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa

Comparteix

El logotip ha estat dissenyat per l’alumna de l’Institut Candelera, Diana Beortegui.

La Societat Cultural Esportiva i Recreativa estrena un logotip commemoratiu dels 50 anys. El tradicional cercle es manté, amb el nom de l’entitat rodejant-lo, però amb un canvi en els elements interiors. Apareix per primer cop l’anagrama SCER, amb els colors blaus i rojos, i el 50 amb la senyera. La resta de símbols són els mateixos del logotip original.

Aquest disseny ha estat l’escollit entre els que es van presentar en el concurs convocat per la Comissió del 50è aniversari de la Societat, amb la participació d’alumnes de l’Institut Candelera. La premiada va ser Diana Beortegui, a qui la entitat ha lliurat un obsequi per la col·laboració. Joan Pere Brull és el president de la SCER.

El logotip commemoratiu dels 50 anys seguirà present durant tots els actes que s’organitzin per celebrar l’efemèride. El primer ha estat l’exposició que ha recollit la història de l’entitat més important de l’Ametlla de Mar, durant aquest mig segle de vida. De l’1 a l’11 de setembre, desenes de persones han passat per la Sala de la Societat per veure la mostra.

 

 

Comparteix