El 1r equip de futbol de la SCER de l’Ametlla de Mar jugarà, aquest diumenge a les 12 h del migdia, la segona jornada al camp de l’Aldeana

Comparteix

L’equip comptarà amb Erik Davadip a la porteria, Hèctor Benaiges al lateral i Pau Gallego i Xavi Faiges al mig del camp.

Els caleros venen de perdre a casa per 0 a 2 davant del Santa Bàrbara, mentre que els aldeans també van perdre el primer partit al camp del Jesús Catalònia.

Els de l’Ametlla de Mar esperen recuperar algun efectiu més de cara al pròxim compromís. A manca de l’entrenament d’avui, l’entrenador ja podrà disposar de l’Erik Davadip a la porteria, Hèctor Benaiges al lateral i Pau Gallego i Xavi Faiges al mig del camp, amb la qual cosa, s’amplien les possibilitats per afrontar el següent partit.

Si bé és cert que l’Aldeana és un equip que porta classificant-se entre els tres primers les darreres tres temporades, també és cert que els caleros van jugar un dels millors partits de la passada temporada, tot i les dificultats que van patir. Josep Maria Rovira, entrenador del 1r equip de la Cala, coneix de la dificultat del desplaçament, però confia en la millora que pugui fer l’Ametlla amb les incorporacions d’aquesta setmana.

Cal recordar també que Josep Subirats, tècnic de la Cala la passada temporada, està ara a la banqueta de la Unió Esportiva Aldeana.

Comparteix