La regidoria de Governació fa un balanç positiu de les mesures implantades durant la temporada d’estiu

Comparteix

Destaca la disminució dels fets delictius a la població i les noves mesures del pla de mobilitat, com el nou pàrquing Llibertat, la unificació de les senyalitzacions de les zones pels vianants i de les zones de càrrega i descàrrega i la nova zona d’aparcament del CAP.

Com cada estiu i degut a la fluència de gent, la regidoria de Governació i Seguretat Ciutadana augmenta la seva activitat i implanta les mesures necessàries per garantir els drets individuals i fer complir les ordenances municipals als ciutadans. En aquest sentit, el regidor de Governació, Joan Manel Tello, ha valorat positivament les actuacions efectuades en àmbit local i ha assegurat que ha estat un estiu policialment tranquil.

Per una banda, la presència policial ha augmentat un 40 % les hores de vigilància al carrer, patrullant en dos torns, un a dins del nucli urbà i l’altre a les urbanitzacions. A més, la Policia Local coordinada amb el cos dels Mossos d’Esquadra ha realitzat controls programats en les zones urbanes més conflictives. Conseqüentment, els fets delictius s’han vist disminuïts, seguint la tendència de l’any passat. Joan Manel Tello és el regidor de Governació i Seguretat Ciutadana.

Un altre dels temes destacats d’aquest estiu ha estat la contaminació acústica nocturna causada pels bars musicals, i que malauradament ha patit un grup de la població degut a la proximitat amb el seu habitatge. En aquest sentit, Tello assegura que és un tema amb el qual hi estan treballant, no només s’han fet advertències als establiments sinó que s’han obert expedients per fer complir la normativa. A més, de les periòdiques inspeccions que es realitzen fa anys.

Pel que fa al pla de mobilitat, la regidoria ha introduït algunes novetats, respecte a anys anterior, per garantir la fluïdesa del trànsit rodat i la circulació dels vianants. Entre elles, destaca el nou pàrquing Llibertat que es valora d’èxit absolut amb tan sols un mes de funcionament. També s’han unificat les senyalitzacions de les zones pels vianants i de les zones de càrrega i descàrrega, per no crear confusions als ciutadans. I per últim, també es valora molt positivament la nova zona d’aparcament del CAP dedicada als usuaris i als serveis d’emergències i ambulàncies, ja que facilita la circulació de la zona.

Comparteix