El 1r equip de futbol de l’Ametlla de Mar comença amb derrota la competició oficial

Amb 0 a 2 al marcador, els caleros van perdre dissabte passat davant del Santa Bàrbara

El passat dissabte els caleros van perdre el primer partit de lliga per 0 a 2 davant del Santa Bàrbara. Els de l’Ametlla de Mar, encara amb baixes, va semblar un equip a mig gas. Mentre que els rivals, sense ser molt superiors, van fer més mal en atac i es van emportar la victòria sent més insistents de cara a gol.

El Santa Bàrbara es va avançar en el marcador en el minut 14 i als caleros els va costar donar resposta, tot i que en els 15 minuts abans del descans és quan es va veure més insistència per part de l’Ametlla de Mar, que va comptabilitzar una bona ocasió en un xut de fora de l’àrea.

A la segona part, la dinàmica va ser la mateixa, els caleros es van llençar en busca de l’atac però sense massa perill, a excepció d’un cop de cap de Portu que va sortir fregant el pal i un xut de fora de Sam que va anar a parar a la part lateral de la xarxa. Al minut 77 amb l’equip calero volcat a la recerca del gol, una contra va propiciar el segon gol del Santa Bàrbara que d’aquesta manera matava el partit.

Els caleros hauran de millorar  en atac, doncs es va trobar a faltar fluïdesa a partir de la línia de tres quarts. Així i tot, Josep Maria Rovira, entrenador de l’equip considera que és només el començament, que s’ha de millorar però que és aviat per a preocupar-nos.

El pròxim partit dels caleros serà el pròxim diumenge a les 12 h del migdia al camp de l’Aldeana.