Mor un nen d’un any i mig ofegat en una piscina de Les Tres Cales

Comparteix

El menor era d’origen belga i estava estiuejant a l’Ametlla de Mar amb la seva família. Els fets van tenir lloc aquest dijous en un xalet del carrer Girona.

Un nen d’un any i mig mor ofegat en una piscina particular a Les Tres Cales. El menor, d’origen belga, estava passant les vacances amb la seva família en un xalet del carrer Girona de la urbanització de l’Ametlla de Mar.

El nen hauria caigut a la piscina mentre els seus pares estarien dins l’habitatge i en alertar-se van trucar ràpidament al 112. L’avís es va rebre prop de les 18.30 hores d’aquest dijous i immediatament es van activar els serveis d’emergències.

Un veí proper al xalet va intentar reanimar-lo a l’espera dels sanitaris. En arribar, van practicar-li les maniobres de reanimació encara que sense èxit, certificant la defunció del menor que estiuejava a la població.

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar un helicòpter, un vehicle d’intervenció ràpida i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques, l’ambulància del Servei d’Urgències Municipal, i unitats de la Policia Local de l’Ametlla de Mar i dels Mossos d’Esquadra.

Comparteix