S’inicien les reunions d’inici de temporada dels equips de futbol base de l’Àrea Municipal d’Esports

Comparteix

Les famílies dels jugadors, des dels prebenjamins i fins als cadets, seran informades de normatives, reglaments de regim intern, horaris d’entrenaments i totes aquelles novetats que implica un inici de temporada.

Aquest dimarts comencen les reunions d’inici de temporada dels equips de futbol base de l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar. La coordinació de la secció de futbol es reunirà amb els pares de cadascun dels equips de futbol formatiu per informar-los de normatives, reglaments de règim intern, horaris d’entrenaments i totes aquelles novetats que implica un inici de temporada.

Al llarg d’aquesta setmana, des dels prebenjamins i fins als cadets, els pares seran informats dels nous entrenadors i s’aprofitarà per recollir els 25 euros de les fiances dels equipatges i a l’hora la tramitació dels abonaments del 1r equip de futbol de la Cala en compliment de l’acord al que van arribar l’any passat el club i l’AME, pel qual, tots els pares dels xiquets que juguen al futbol base, es treuen l’abonament al preu de 25 €, contribuint d’aquesta manera al finançament del 1r equip i a l’hora, incentivar la presència d’espectadors als partits de l’equip.

La primera de les reunions tindrà lloc avui a les 18 h de la tarda afectant els pares dels jugadors en edat alevíi a partir de les 19 h els pares dels jugadors en edat cadet. A més, un cop finalitzades les reunions, ja es podran fer les inscripcions a l’activitat a les instal·lacions del CEM i de manera presencial, havent d’abonar la quota mensual corresponent al mes de setembre, que aquest any serà de 37,14 €.

En el cas de la competició oficial, s’iniciarà a primers d’octubre, però que en l’àmbit dels entrenaments de pretemporada, està previst que s’iniciïn la pròxima setmana.

 

Comparteix