La SCER celebra els 50 anys amb una exposició de la història de l’entitat

Comparteix

L’exposició, que s’inaugurarà aquest dissabte, estarà instal·lada fins a l’11 de setembre a la Sala de la Societat i es podrà visitar de dilluns a diumenge de 18 h a 20.30 h.

Una exposició recorrerà els 50 anys de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa. Amb motiu del 50è aniversari de la SCER, l’entitat inaugurarà aquest dissabte una exposició que, a través de panells informatius i material audiovisual, mostrarà l’evolució de les diferents seccions.

Un estand per cada secció amb la seva història. Així s’estructura l’exposició que s’inaugurarà aquest dissabte a la Sala de la Societat. En total seran quatre estands, un dedicat a la secció del futbol, un a la batucada, un altre al teatre i l’últim a la Societat en general. En cada estand, els visitants podran reviure els moments més entranyables de l’entitat des de l’any 1968 fins a l’actualitat. Josep Tomàs Margalef és el president de la comissió dels 50 anys de la SCER, encarregada d’organitzar l’exposició.

L’acte d’inauguració, que tindrà lloc aquest dissabte a la mateixa Sala de la Societat, vindrà acompanyat de diversos parlaments i es convidarà a una copa de cava als assistents. Joan Pere Brull és el president de la SCER.

La mostra estarà instal·lada fins a l’11 de setembre a la Sala de la Societat, i es podrà visitar de dilluns a diumenge de 18 h a 20.30 h.

Comparteix