El 1r equip de futbol de la Cala va perdre dissabte per 1 a 2 davant de l’Alcover

Comparteix

Amb tres victòries i dues derrotes, els caleros van finalitzar la pretemporada. El pròxim dissabte debutaran contra el Santa Bàrbara.

El 1r equip de futbol de la Cala va perdre dissabte per 1 a 2 l’últim partit de la pretemporada davant de l’Alcover de la 3a Catalana tarragonina. Els de l’Ametlla de Mar mancats d’efectius i amb només 3 jugadors a la banqueta van haver d’afrontar més càrrega de minuts que la resta de pretemporada, al no haver cap jugador juvenil a la banqueta.

Els caleros es van avançar en el marcador a la primera part amb un gol de cap de Xavi Callau, tot i que a la segona van encaixar dos gols totalment evitables. Amb tres victòries davant de Salarius, Mont-roig i Riudoms i dues derrotes davant del Falset i l’Alcover, l’equip ha finalitzat la pretemporada. Aquest dissabte arriba l’hora de la veritat, ja que els caleros debutaran en competició oficial a casa davant del Santa Bàrbara. Tot i la derrota, Josep Maria Rovira en treu conclusions de cara al començament de la lliga.

Els de l’Ametlla de Mar segueixen amb el problema de les absències de jugadors aquesta pretemporada per motius laborals i lesions, problema que no sembla que tingui solució en els propers 15 dies.

Comparteix