El 1r equip de la Cala comença la pretemporada

Comparteix

La competició començarà el dia 1 de setembre quan els 23 jugadors que formen la plantilla rebran al Santa Bàrbara al camp de la Cala.

El primer equip de futbol de la Cala completarà aquest divendres la primera setmana d’entrenaments de la pretemporada que va començar el dimarts passat. Els caleros, a les ordres del nou entrenador Josep Maria Rovira, tenen previst entrenar aquesta pretemporada en dimarts, dijous i divendres, i tot i que aquest dissabte està prevista una patxanga entre els components de la plantilla, el debut de l’equip no tindrà lloc fins al dissabte 11 d’agost que els de l’Ametlla de Mar rebran al Salarius de Salou, un equip acabat de pujar de la 4a a la 3a catalana.

La plantilla, oficialment tancada, està formada per 23 jugadors, tot i que per temes laborals, lesions o estudis, de moment, només 18 poden afrontar l’actual període de preparació amb garanties i s’aniran incorporant a mesura que s’atansi l’hora del debut oficial. La competició comença el dia 1 de setembre i els caleros rebran al Santa Bàrbara al camp de la Cala.

La resta de la pretemporada si no hi ha canvis, preveu un partit al camp del Falset de la 3a catalana el dimecres dia 15 d’agost i el dia 18, coincidint amb el Memorial Josep Pallarés, ens visitarà el Riudoms acabat d’ascendir a la 2a catalana després de quedar campió l’any passat del grup 2 de 3a. L’últim partit de preparació el jugaran els caleros a casa el dissabte dia 25 d’agost davant de l’Alcover de 3a catalana. Sergi Quintana és el President del Club.

L’equip Calero es presenta amb les baixes del porter Ivan Romeu, dels jugadors Edgar Pastó, David Morillo, Rubèn Bonachi, Genís Callau, Alvaro Martínez, Alejandro Piñeiro i Cristian Díaz i la presència de la base dels jugadors de casa, a més de Florín Taidler i Toni Calafat, que segueixen a l’equip calero, i el retorn a l’equip després d’una temporada fora de l’Igors Azizov.

Pel que fa a les novetats, destaca la de Sam Garcia, jugador calero procedent del Tortosa que torna a casa, la del porter Gerard Cabré procedent del Falset, Claudio López, procedent de l’Hospitalet de l’Infant i Paco Casas, procedent de l’Ampolla, Fernando Ortega, estudiant de la Nauticopesquera procedent de la Juvenil preferent eivissenca, el carrilet Luca Giordano, el procedent del juvenil, Albert Bardí i Jaume Gregori que estava al Perelló de 4a Catalana.

Comparteix