Arriba la Festa Major de Calafat que s’allargarà fins al 8 d’agost

Comparteix

 

L’obertura de la Fira d’Atraccions d‘aquest dijous a la tarda inicia la Festa Major de la urbanització Calafat. Un any més, els veïns i veïnes de Calafat, així com els turistes ocasionals que passen aquests dies a la zona, poden gaudir d’un programa d’activitats lúdiques i esportives, que tot i els esforços per mantenir-lo viu, cada vegada es troba amb més dificultats organitzatives.

Brice Gallego és l’organitzador de la Festa amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

El programa es complementarà aquest divendres al vespre amb una demostració de Zumba a les 23 h i una sessió de Dj’s amb Oui Oui Music Events a les 24 h. Per a dissabte està prevista l’actuació a partir de les 22 h del Coro Rociero Esencia del Sur i a les 24 h Nit de ball amb l’orquestra Son del Son. Diumenge a les 10.30 h està prevista una bicicletada familiar amb una ruta fins al Circuit de Calafat i a les 21 h la Festa de l’Escuma.

Tot i que la Fira d’Atraccions restarà oberta fins al dia 8 d’agost, l’últim acte tindrà lloc el dilluns dia 6 d’agost amb la Travessia del port de Calafat, una prova de natació de 50 metres.

Comparteix